Uw pand verhuren?

BLOSS. verhuurt uw pand!

Bij BLOSS. staan zowel de eigenaar als de gast centraal. Het beheren van een vakantiewoning brengt tal van taken met zich mee, en wij nemen deze graag van je over. Van het beheren van advertenties tot het afhandelen van boekingen, van gastontvangst tot schoonmaak. Wij voegen daar onze unieke BLOSS. touch aan toe!

Advies en
advertentie

Laat onze foto’s en copywriting uw troef zijn! Van advertentie tot advies staan wij u bij om van uw accommodatie een succesverhaal te maken.

Boekingsbeheer en communicatie

Bij BLOSS. plannen, ontvangen en beheren wij alle reservaties. Zo garanderen wij opbrengst zonder rem op vrijheid. Een persoonlijke aanpak is waarvoor we staan.

Ontvangst en
schoonmaak

Dankzij onze schoonmaakservice hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat uw gasten van een zorgeloze vakantie kunnen genieten.

We zorgen voor een persoonlijke aanpak.

Meet BLOSS.

We streven naar een optimale bezettingsgraad, een hoger rendement en bieden flexibiliteit, zodat je zelf ook volop kunt genieten van je woning. Kortom, maximale inkomsten met minimale zorgen.

bloss 2 familieappartement

Ontzorgen

We staan garant voor een persoonlijke aanpak en stemmen onze service af op uw visie.

Persoonlijk contact

We bieden een direct en persoonlijk contact om uw pand te verhuren. 

Transparantie en Kwaliteit

Kort op de bal spelen, transparantie en kwaliteit zijn super belangrijk zijn voor ons.

BLOSS. Vakantieverhuur

Wij gaan steeds voor eigenaars zonder zorgen!

Jeroen Van den Berghe
Lees verder
BLOSS neemt de verhuur van onze villa in Spanje op zich. Van bij de start zagen wij onze huuropbrengsten stijgen. We voelen hoe ons huis met aandacht en zorg verhuurd wordt en hebben ten allen tijde inspraak. De communicatie verloopt erg makkelijk en persoonlijk.
Sofie De Witte
Lees verder
Sinds wij met BLOSS verhuren zien we gasten verschillende keren terugkomen: dit is voor ons het signaal dat hun aanpak werkt. De snelle en persoonlijke communicatie met de gasten én met ons als eigenaar is heel fijn.

Interesse in een samenwerking?